İçeriğe geç

Elazığ Kaymakam Kim

Elazığ Merkez kaymakamı kimdir?

1991 yılında Kütahya’nın Simav ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kütahya ve İzmir’de tamamladı. 2010 yılında Aydın Sosyal Bilimler Lisesi’nden, 2015 yılında Ankara Üniversitesi Siyaset Bilimi Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.

Elazığ Ağın kaymakamı kimdir?

İlçe Kaymakamımız Furkan Taha TÜRKMENOĞLU başkanlığında ilçe yönetim şube başkanları toplantısı gerçekleştirildi. 19 Eylül Gaziler Günü, Kaymakamımız Furkan Taha TÜRKMENOĞLU, Belediye Başkanımız Şeref ÇAKAR ve kurum müdürlerinin katılımıyla kutlandı.

Elazığ’ın yeni valisi kimdir?

Tokat Valisi iken 10.07.2024 tarih ve 2024/2007 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Elazığ Valisi olarak atanmış ve 17.07.2024 tarihinde ilimizde görevine başlamıştır. Numan Hatipoğlu, kariyer danışmanı Ayfer Hatipoğlu ile evli olup, Alperen ve İdris Eren adında iki oğlu vardır.

Kaymakam Hasan Akbulut kimdir?

1988 yılında Erzincan ili Çayırlı ilçesinde doğdu. Ortaöğrenimini Çayırlı-Çaykent’te, lise öğrenimini İstanbul Nişantaşı Nuri AKIN Lisesi’nde tamamladı. Lisans öğrenimini İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde tamamladı.

Elazığ Palu Kaymakamı kimdir?

Kaymakamımız Sivas/Akıncılar Kaymakamlığı 13 Temmuz tarihli resmi gazetede yayımlandı.

Elazığ Karakoçan Kaymakamı kimdir?

22 Nisan

Elazığ Sivrice Kaymakamı kimdir?

1990 yılında Bursa’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Bursa’da tamamladı. 2012 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu.

Elazığ Keban Kaymakamı kimdir?

Kaymakamlık ve belediyenin Atatürk büstüne çelenk koymasının ardından, bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören, günün anlam ve önemini anlatan konuşmalarla devam etti. Kaymakamımız Furkan ATALIK, törenin ardından gazilerimizle birlikte kaymakamlık makamına giderek bir süre sohbet etti. #Keban.

Elazığ Arıcak Kaymakamı kimdir?

Kaymakamımız Mesut ATEŞ, Bölge Milli Eğitim Müdürümüz Fethi KILINÇ ile birlikte Ormanpınar İlkokulu ve Erimli İlkokulunu ziyaret etti.

Elazığ valisi nereli?

Numan HATİPOĞLU 1969 yılında Ordu Korgan’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Korgan’da tamamladı. 1990-1991 eğitim yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.

Elazığ valisi nereye atandı?

Vali Kaldırım, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladıktan sonra açıklama yaparak, “Bugün, ismine yakışır şekilde medeniyet ve fazilet şehri olan aziz şehrimizde görevime başlamanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyorum.” dedi.

Elazığ valisi değişti mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yapılan atamalara ilişkin kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı. Numan Hatipoğlu, Elazığ Valisi olarak atandı.

Kaymakamın görevleri nelerdir?

Kaymakamlar, ilçedeki hükümet dairelerini, kurumları, özel işletmeleri, belediye ve köy yönetimlerini ve bunlara bağlı kuruluşları denetlemek ve kontrol etmekle görevlidir. Kaymakam, ilçede çalışan görevlilerden ve ilçe idari teşkilatından sorumludur.

Hüseyin Akbulut kaç yaşında?

1971 yılında Çorum’un Kargı ilçesinde doğdu. 1981 yılında Kargı Atatürk İlkokulu’ndan, 1989 yılında Çorum İmam Hatip Lisesi’nden ve 1994 yılında Uludağ İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. 1994 yılında Bingöl İmam Hatip Lisesi’nde göreve başladı. 1997 yılında Sakarya iline atandı.

Burak Öz Kaymakam kimdir?

Kaymakam Piraziz 1991 yılında Ankara’da doğan Kaymakamımız Burak ÖZ, ilk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra 2016 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 2017 yılında Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kurdu ve 2020 yılında mezun oldu.

Kaymakam Osman Kurt kimdir?

3 Mart 1996’da Erzurum’da doğan Kaymakam Osman KURT, ilk ve orta öğrenimini Erzurum’da tamamladı. 2019 yılında Gazi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Kaymakam KURT, 2020 yılında Erzurum Valiliği Mülki İdare Amiri adayı oldu.

Recep Gündüz kimdir?

1994 yılında Gümüşhane’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Gümüşhane’de, lise öğrenimini ise Mareşal Çakmak Anadolu Öğretmen Koleji’nde tamamladı. 2016 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu.

Zeliha Uz Kaymakam nereli?

Zeliha Uz: Afyon Dazkırı’nın ilk kadın kaymakamı. Sosyal medyayı aktif kullananlardan.

Yunus Emre Şahin kimdir?

Yunus Emre Şahin, Birleşmiş Milletler Uluslararası Gençlik Konseyi Başkanı ve Genel Kurul diplomatı olarak bilinmektedir. Harvard Kennedy School’daki Diplomasi Akademisi’nin yönetim kurulu üyesidir. Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nda diplomat olarak çalışmaktadır.

Tavsiyeli Bağlantılar: Otomat Çeliği Kaynak Yapılır Mı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir